Novice

MOJE NARAVNO IZ DOLINE

Občina Kranjska Gora
Kolodvorska 1b
4280 Kranjska Gora

T: +386 (0)4 5809 800
F: +386 (0)4 5809 824

E: obcina@kranjska-gora.si
W: http://obcina.kranjska-gora.si/

Interaktivni zemljevid

Povabilo k sodelovanju

3. februar 2020 do NaN.  Razvojna agencija Zgornje Gorenjske v sodelovanju z Občino Kranjska Gora v tudi letošnjem letu vabi k pridružitvi h kolektivni znamki MOJE NARAVNO IZ DOLINE.

 

Pravico do uporabe znamke MOJE NARAVNO IZ DOLINE podeljuje Občina Kranjska Gora kot znak za označevanje doma pridelane hrane in izdelanih ročnih del, ki so dolgoletne značilnosti in tradicija prebivalcev Zgornjesavske doline.

 

Znamka je namenjena razvoju turizma, boljši prepoznavnosti doma pridelane hrane, izdelkov in storitev ter s tem ustvarjanju ugodnejših pogojev za trženje.

 

Uporabniki kolektivne znamke so poleg uporabe znamke upravičeni tudi do brezplačne predstavitve svoje ponudbe v okviru spletne strani www.mojenaravnoizdoline.si in posebnih vitrin na območju občine. Občina Kranjska Gora letno del sredstev nameni tudi za zagotovitev ustreznih embalaž, obešank in promocijskih transparentov.

 

Vse zainteresirane, ki bi se želeli registrirati v okviru zgoraj omenjene kolektivne znamke oz. potrebujejo dodatne informacije, vabimo k obisku spletne strani www.mojenaravnoizdoline.si. Za več informacij in vlogo se lahko obrnete tudi na Vesno Kunšič,  Občina Kranjska Gora (T: 04 5809 820, E: kunsic@kranjska-gora.si).

 

Res je, da se dobro blago samo hvali, a malo pomoči pač ne more škodovati. Skupaj lahko ponudimo več!

 


« nazaj na seznam